Sonte  në Rruga Drejt me Arta Tahirin  në Alsat-M

Skender Rexhepi-Zejd nga Lëvizja Besa sot ka vu në “siklet! shefin i Shtabit Qëndror Zgjedhor të BDI-së dhe njëherit Ministrin  e Ekonomisë Bekim Nezirin .Zejdi e ka akuzuar Nezirin bashkë me BDI-në për afera të ndryshme  koruptive,

Në dabat ishte i  pranishëm edhe nënkryetari i LSDM-së Damjan Mançevski

rruga drejt