Ish gazetari, tanimë deputet nga radhët e LSDM-së, Muhamed Zekiri në profilin e tij në Facebook, ka kritikuar militantët e partisë OBRM-PDUKM në lidhje me thirrjet raciste ndaj shqiptarëve.

“Aq nga thirrjet e OBRM-PDUKM, shihet…”Do thernin shqiptarë” dhe ambasadorë kurse tani janë në aksion në Tearcë për t’i lutur dhe për t’u ofruar para për të mos votuar për LSDM-në…
Çfarëdo që ju të bëni një gjë është e qartë treni bullgar ndaloi në Tearcë, kurse qytetarët e Maqedonisë zgjodhën jetën!!!”, ka shkruar Zeqiri në Facebook. /Telegrafi/