Zekiri: Mickoski nëse frikësohesh mund mos marrësh pjesë në zgjedhje

Muhamed Zekiri nënkryetar i LSDM-së thotë se Hristian Mickoski të mos merr pjesë në zgjedhjet parlamentare nëse ka frikë.

“Mickoski për shkak se ke frigë lirisht mundesh mos të marrësh pjesë në zgjedhje. Vendi ynë duhet të ketë Kuvend dhe institucione funksionale”,ka shkruar Zekiri.