Përfaqësuesi i lartë i LSDM-së dhe kandidati i kësaj partie për deputet në njësinë zgjedhore numër 2, Muhamed Zeqiri, në një intervistë ekskluzive për LajmTv ka folur për reagimet  në të cilat ka hasur pas vendimit që t’i bashkëngjitet LSDM-së, por edhe që të kandidohet si deputet i kësaj partie.

Zeqiri mes tjerash ka folur edhe për sulmin ndaj shtabit zgjedhor të LSDM-së në Haraçinë, duke treguar edhe se kush mund të qëndrojë pas këtij sulmi.