Meda, këngëtari i dashur për shumë adhurues të muzikës, ka humbur dajën e vet.

Lajmin e ka bërë publik vetë këngëtari përmes rrjeteve sociale.

“Të Allahut jemi dhe vetëm tek ai do të kethemi.

Me caktimin e Allahut sot me daten 01.10.2020 ka ndrru jet në moshën 77 vjeçare Daja im Sahit (Ramiz) Maliqi inshallah e takojna në Xhenet”, ka shkruar Meda në postimin e tij.

Ky lajm është përcjellë me komente ngushëlluese nga ana e ndjekësve të tij në Instagram.