Ziadin Sela: Gabon Ali Ahmeti kur mërzitet për maqedonasit

 Në pyetjen që ju drejtua Ziadin Selës nga moderatori rreth deklarimit të Ali Ahmetit se situata mund të eskaloje deri në konflikt ndëretnik?

Ziadin Sela u përgjigj që Ali Ahmeti gabon kur mërzitet për maqedonasit sepse është koha kur nuk duhet më të lejojmë që ky vend të funksionojë vetëm mbi kuriz të shqiptarëve, duke u burgosur me procese të montuara politike, duke u eksploatuar dhe nënçmuar.

Ne si shqiptar jemi të interesuar që ky shtet të funksionojë si shtet me barabarësi të plotë midis shqiptarëve dhe maqedonasëve.

© fol.mk