Ashtu siç ishte thënë nga Dr. Arben Taravari se kryetari i LR-PDSH Ziadin Sela po përmirohet dita ditës e më shumë dhe se në fundjavë pritet që ai të lirohet për në shtëpi kështu edhe ndodhi në të vërtetë.

Sot kryetari i LR-PDSH Ziadin Sela u lirua nga spitali dhe ashtu siç shihet edhe nga fotot dhe video është në gjendje shumë të mirë dhe se shumë shpejtë pritet të kthehet fuqishëm në skenën politike për të vazhduar rrugën e nisur të reformave. Fol.mk