Ziadin Sela përmes një postimi të tij online ka shprehur keqardhjen e tij duke u solidarizuar me fëmijët viktima të luftës në Siri.

“Pak mëshirë e bën botën më pak të ftohtë dhe më shumë të drejtë. #prayforchildrens “, ka shkruar kryetari i LR-PDSH-së, Ziadin Sela, i cili këtë postim e ka shoqërar me një fotografi tepër të dhimbshme që si shumë të tjera qarkullojnë në rrjetet sociale.