Ziadin Sela Marrveshja e Përzhinos është vetëm “Teatër ” dhe asgjë më shumë !

Kryetari i LR-PDSH në emisioni debativ në Tv Shenja ka thënë se Marrveshja e Përzhinos është vetëm Teatër dhe asgjë më shumë . Unë kam thënë dhe vazhdoj ta them se marrveshja e Përzhinos është vetëm Teatër sepse neve marrveshja e Përzhinos fatkeqsisht na gjeti të përfaqsuar me dy subjekte politike që nuk kanë interes politik dhe të veprimit të tyre hallin e shqiptarëve dhe probleve të shqiptarëve por kanë problem hallet e veta dhe të funskionarëve të tyre . Në momentin që fshihen 39 000 votues shqiptarë njerëz që sjanë fiktiv por që jetojnë këtu dhe këta nuk bëjnë asgjë unë nuk e dij cfar kërkojnë më në bisedime Menduh Thaçi dhe Ali Ahmeti . Në momentin që ka një përgjim kur ish ministrja e punëve të mbrenshme Gordana Jankullovska thotë se shqiptarët e pafajshëm të Sopotit sduhen liruar për shkak të sistemit kjo do të thotë se përsëri asgjë ska ndryshuar dhe se ne shqiptarët duhet të godasim sistemin dhe unë jam intetesuar të bëje koalicion me gjitha forcat politike që godasin ktë sistem dhe kërkush se hapi këtë tem aty në Përzhinë . Aty u fol.se do të jenë listat e hapura dhe nuk u bë dhe ngeli ashtu siç ishte , aty u diskutua për zonat zgjedhore dhe përsëri ngeli e njëjta nuk u ndryshua asgjë , aty u diskutua për votuesit fiktiv dhe çfarë bënë i hoqên 39000 votues nga lista zgjedhore që shumica janë shqiptar .

© fol.mk