Në qendër të Shkupit, në parkingun përballë hotelit Holiday Inn ka marrë flakë një shtëpi, transmeton Portalb.

Shtëpia gjendet pas parkingut. Ekipe të zjarrfikësve kanë dalë në terren dhe po luftojnë ta shuajnë zjarrin dhe mundësinë që nga flaka të kapen edhe shtëpitë tjera./Portalb