Zjarrfikësit e Tetovës në protestë, kërkojnë kushte dhe paga më të larta

Para pak çastesh ka filluar protesta e zjarrfikësve të Tetovës. Kërkojnë rroga dhe pagesa të punës shtesë të tyre.

SHPËRNDAJE