Zuckerberg dhe modestia e tij, shikoni se çfarë veture nget [Video]

SUN VALLEY, ID - JULY 12: Mark Zuckerberg,(R) chief executive officer and founder of Facebook Inc., and Andrew Houston, founder and chief executive of Dropbox, wait in a parked car for the traffic to clear out at the Sun Valley Lodge during the Allen & Company Sun Valley Conference on July 12, 2012, in Sun Valley, Idaho. The conference has been hosted annually by the investment firm Allen & Company each July since 1983. The conference is typically attended by many of the world's most powerful media executives. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

Themeluesi i Facebook-ut, Mark Cukenberg, pasuria e të cilit vlerësohet në disa dhjetëra miliardë dollarë, nuk i ka ndryshuar disa nga shprehitë e tij të vjetra edhe përkundër pasurisë që posedon, citon “Wall Street Journal”.

Një nga njerëzit më të pasur sot,  në të shumtën e rasteve nget veturën e tij Golf TDI të zi me marsh mekanik, i cili kushton pak më shumë se 30.000 dollarë.