Përpos emrave të bartësve në njësitë zgjedhore Lëvizja BESA ka bërë të ditur edhe emrat tjerë që janë kandidatë për deputetë, raporton SHENJA.

Kështu në Njësinë Zgjedhore numër 1, pas Zeqirija Ibrahimit renditet, Rexhep Memedi dhe Mevlude Gjureci.

Në Njësinë Zgjedhore numër 2 bartës do të jetë Afrim Gashi ndërsa pas tij janë: Admirim Aliti dhe Rexhije Xheladini.

Në njësinë Zgjedhore numër 5 bartës Liste do të jetë Arben Labënishti, ndërsa pas tij janë: Agim Beqiroski dhe Bleta Ziba.

Ndërkaq në njësinë zgjedhore numër 6 bartës liste do të jetë kryetari i BESËS, Bilall Kasami, ndërsa poas tij janë, kryetar i RDK-së, Fadil Zendeli dhe Teuta Bilalli.

Më poshtë keni  listat e plotë me kandidatët për deputetë.