Impressum

Fol.mk

është  portal i pavarur, pa ndikime partiake, i krijuar me qëllimin e vetëm për t’i bërë lexuesit  të dëgjojnë zërin e së vërtetës, ku profesionalizmi dhe  objektiviteti, do të jetë parimi dhe udhëzuesi ynë kryesor.

Tek ne do të gjeni  lajmet më të reja nga vendi dhe rajoni, të prodhuara nga stafi i  gazetarëve me përvojë  shumëvjecare, me një paraqitje ndryshe dhe një përmbajtje të pavarur. Ne synojmë të bëhemi mediumi më i besueshëm, tërheqës dhe i shpejtë në transmetimin e lajmit jo vetëm në Maqedoninë e Veriut, por në të gjitha hapsirat shqiptare e më gjërë.

Fol.mk botohet nga Fol media.

Zyra qendrore ndodhet në Tetovë:

NT:4028016529059

Kryeredaktore

Teuta Arifi               [email protected]

Adresa: Rr. E Ilindenit blok 77 D4

Tel: +389 44 330 777

e-mail: [email protected]

Marketing: [email protected]