Kush ishin katër presidentët e Maqedonisë, Gligorov, Cërvenkovski, Trajkovski e Ivanov!?

Prej pavarësisë së Republikës së Maqedonisë në kolltukun presidencial u ulën katër presidentë. Presidenti i parë Kiro Gligorov dhe ai aktual Gjorge Ivanov postin...

Avokati i Popullit dhe Komitetit i Helsinkit kanë hapur linja telefonike për parregullsi në...

Qytetarët sot në ditën e mbajtjes së rrethit të parë të zgjedhjeve presidenciale 2019 dhe zgjedhjeve të parakohshme për kryetar të komunave të Ohërit,...

Në Dibër dhe Qendra Zhupë sot do të votojnë 34 persona të sëmurë

Në komunat Dibër dhe Qendra Zhupë të drejtën e tyre të votës sot do ta realizojnë 34 persona të sëmurë. Sipas kryetares së Komisionit Shtetëror...

MPB: Sektori për punë administrative do të punojnë gjatë fundjavës

Sektori për punë administrative do të punojnë të shtunën dhe të dielën, respektivisht më 20 dhe 21 prill të vitit 2019, si dhe më...

Heshtje zgjedhore sot në Maqedoni

Në Maqedoni, ka përfunduar fushata për zgjedhjet presidenciale e nga mesnata, ka nisur edhe heshtja zgjedhore. Kandidati i përkrahur nga Aleanca e Shqiptarëve dhe “Besa”,...

Publikohet paga mesatare për muajin shkurt në Maqedoninë e Veriut

Neto-paga e paguar mujore mesatare për punëtor, në shkurt të vitit 2019, arrin 24.192 denarë dhe shënon rritje prej 4,5 për qind në krahasim...

Angjushev: Lidhja e gazit me Greqinë do të hapë perspektiva të reja

“Kalimi i tubit të gazsjellësit nga tubi ndërlidhës me Greqinë në afërsi të Gjevgjelisë nënkupton edhe gazifikim të qytetit dhe zvogëlim të ndotjes”, porositi...

Aliu: Votoni për të sfiduar sistemin e jo për inate

 ( Në prag të heshtjes zgjedhore ) Mendoj sa ka vetëdijësim solid tek elektorati shqiptar, që mos të jetë pre e manipulimeve dhe mashtrimeve....

Ismail Qemali: Shqiptari se ka zakon ta shesë shqiptarin (Video)

Filmi i “Nëntori i dytë” flet qartë për historinë ndërvite të shqiptarëve ku u mor urdhër nga komandanti i Janinës për ta arr.estuar Ismail...

PDSH-ja me sallto mortalen më senzacionale më 2018/19 !

Në këto zgjedhje presidenciale Partia Demokratike Shqiptare dhe Menduh Thaçi kanë bërë SALLTO MORTALEN MË SENZACIONALE. Nga mëvetësia e RMV përkatësisht nga zgjedhjet e...

Postimet e fundit