Dimitrievski kërkon mbylljen e qytetit të Kumanovës

Ne në vazhdimësi po kërkojmë mbylljen e qytetit, mirëpo nuk kemi arritur të kuptohemi. Ne do t’i respektojmë masat dhe shpresoj që së shpejti...

Publikohen çmimet e reja të derivateve të naftës në Maqedoninë e Veriut

Komisioni për Energjetik në Republikën e Maqedonisë së Veriut ka marrë vendim për uljen e çmimeve të derivateve të naftës mesatarisht për 0.031%. Benzina...

Zaev: Koha është për solidaritet, secili të paguajë rriskun e tij të krizës së...

Më mirë të shtrydhim dhëmbët e të gjithëve në dy muaj, në mënyrë që të gjithë të kemi të ardhura, në vend që të...

Filipçe: Pranë nesh vjen një periudhë e vështirë

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filiçe në konferencë për shtyp paralajmëroi se pranë nesh vjen një periudhë e vështirë në të cilën do të ballafaqohemi...

Drejtoresha e spitalit të Ohrit: Nuk shoh faj tek unë, për shkarkimin tim u...

Drejtoresha e spitalit të Ohrit, Slavica Maleska në një deklaratë për ‘A1on’, thotë se nuk sheh faj tek ajo për ngjarjet në të cilën...

Gratë shtatzëna me simptoma drejtohen në klinikën universitare në Çair

Të gjitha gratë shtatzëna të cilat nuk kanë simptome të virusit korona drejtohen në spitalin e gjinekologjisë në Çair. Të gjithave u matet temperatura...

Deri tani në karantinat e Maqedonisë nuk ka të infektuar me coronavirus

Ministri i Shëndetësisë bëri të ditur, Venko Filipçe në konferencë për shtyp njoftoi se deri më tani nuk ka të infektuar me coronavirus në...

Më se 50 mjekë kanë vdekur nga coronavirusi në Itali, ku numri i vdekjeve...

Derisa po i trajtonin të sëmurët me coronavirus, shumë mjekë në Itali janë infektuar edhe vet, ndërsa më se 50 prej tyre tashmë kanë...

Do të shkarkohet drejtoresha e Spitalit të Ohrit që refuzoi të kujdeset për pacienten...

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe në konferencën e sotme të rregullt për shtyp tha se për shkak të rastit me gruan nga Struga e...

ASH: Neglizhenca e mjekëve të Ohrit, i kushtoi me jetë pacientës nga Struga

Aleanca për Shqiptarët reagon ashpër dhe shpreh indinjatë të thellë për sjelljen joprofesionale të personelit mjekësor të repartit infektiv në Spitalin e qytetit në...