Demonkracia made in NMK

Shkruan Medai Shaholli Nën demonkracinë e "dërzhavës" sonë të dashur NMK, së paku për 29 vjet me radhë demonkracia sllave ka përdorur lojën e famshme...

“Bom bë” e kurdisur në Postën e Maqedonisë së Veriut

Nga: Muhamed ZILBEARI Shoqata Akcionare Posta e Maqedonië e Veriut, në letër udhëhiqet si bashkim i akcioneve në pronë të Qeverisë, kurse ‘de fakto’ funksionon...

Hipokrizitë e BDI-së -së nuk kanë fund por megjithatë fundi shpërfaq hipokrizinë !

Nga: QENAN ALIU Ju lutemi, A kishte ndërhyrje nga politika atëherë kur u morët vesh për "Qeveri të Përzhino" ? A kishte ndërhyrje nga politika kur u...

Qeveria antishqiptare e koalicionit !

  Nga: Medai SHAHOLLI Qeveria aktuale e koalicionit SDSM-DUI, në marrëdhëniet dhe qëndrimet ndaj shqiptarëve është njëlloj si qeveritë e Gligorovit dhe të Kolishevskit gjatë titizmi...

Kultura që e bëri Marxin filozof dhe la Lindjen e Kuqe në errësirë të...

Nuk e teproj kur pohoj se në gjithë Lindjen e Kuqe, përveç shkatërrimit ekonomik e vëllavrasjes gjigante që solli kultura marksiste, mbeti në errësirë...

DITA E PAVARËSISË SË MAQEDONISË VERIORE 8 Shtator, 1991 – 2019

Çka shkruajnë mediat në gjuhën shqipe për këtë datë dhe çka duhet të dinë më tepër se kaq, shqiptarët dhe banorët tjerë të këtij...

Politika, zullumqarët dhe militantizmi!

Nga: Mr. Sci Metali ALILI Shumëçka dëgjuam dhe mësuam nga të ashtuquajturat "bomba" të Sheqerim Ametit (El Cheka). Politika e udhëhequr nga "azilantët" e podrumeve...

Prostituimi politik i çështjes shqiptare në Iliridë!

Shkruan Medai Shaholli Servilizmi dhe politika nënshtruese e kryeintegristit Ali Ahmetit dhe subjekteve të tjera politike shqiptare ndaj kryeministrit Zajko nuk kanë të ndalur. Lidhur me...

Irelevanca e pohimit të Bujar Osmanit

  Askush nga establishmenti i lartë i BDI-së për shumë shkaqe nuk kanë kredibilitet për të kërkuar që Ali AHMETI të dorëhiqet nga kupola e...

Strategjia e bashkimit kombëtar të shqiptarëve dhe ideja e ruajtjes së kufijve ekzistues nuk...

  Nga:Prof. Abdulla Mehmeti Nuk duhet të ngatërrohen idetë e vjetruara për ndarjen e Kosovë dhe shkëmbimi i përfolur i territoreve mes Kosovës dhe Serbisë, me...

Postimet e fundit