Maqedoni

RAJONI

BOTA

TË FUNDIT

OPINION

Kur nuk mund të meren vesht të zgjedhurit VENDOS SOVRANI !

Nga Qenan ALIU (Me shkas Kushtetuta e Kosovës është e koncipuar në pajtim me rrethanat dhe aktualitetet që mund të mbisundojnë në shoqëri. Nuk ka ksuhtetutë...

A e kane lexuar vallë ndonjëher Kushtetutën Gjykatësit e Gjykatës Kushtetuese të RKS-se

Shkruan Ejup Berisha Një vendim I Qeverise së Republikës së Kosovë për të kufizuar lëvizjen e qytetarëve kosovarë në kushte rreziku nga Virusi...

Gjykata Kushtetuese është autoriteti përfundimtar në R.e Kosovës për INTERPRETIMIN e Kushtetutës !

Shkruan Qenan Aliu ( Me shkas ; Mocioni, qeveria në detyrë, presidenti, zgjedhjet) Pra dilemat zgjidhen duke pritur dhe madje detyrimisht duke respektuar vendimin e AUTORITETIT...

LETËR E HAPUR MINISTRAVE SHQIPTARË NË QEVERINË E RMV-së

Dr. Imer Zenku, ekspert i ekonomisë energjetike, në profilin e tij në fb. u është drejtuar me një letër të hapur ministrave shqiptarë në...

Mehmeti: Shqiptarët s’kanë nevojë për burrështetas hajdut proamerikanë

Kim Mhemeti Nuk dua që populli im të fillojë të besoj se s’ke si shpëton nga burrështetasit hajdut e të papërgjegjshëm, kur ata janë proamerikanë....

SHOWBIZ

LIFESTYLE

SHËNDETI

KURIOZITETE