Shkruan: Qenan Aliu

 Miq të dashur, Vitet kalojnë, sot mbushen katër vjet nga kjo vrasje makabre e pesëfishtë. Pes të rinjë humbën jetën në rrethana enigmatike,shqiptarët të dyshuar dhe veç më të dënuar me burgim të përjetshëm po vuajnë dënimin. Indiciet vetëm me një fjali të dëgjuar në ,,bombat,, , këtë rastë e vënë në dyshim të madhë. A janë shqiptarët të dënuar me burg të përjetshëm vrasësit e pesfishtë , APO JO ? Çka bëri Bdi-ja pjesëmarëse në pushtet për zbardhjen e këtij rasti deri në fund ? A e sollën FBI për të ndihmuar në ndriçimin e këtij rasti ?! Miq të dashur, secili vrasës duhet të vuaj dënimin, por askush nuk mund të dënohet në mungesë të provave. Të dënosh njerëz duke kostruktuar e sajuar krimin është krim mbi krim. Më mirë është të liroshë nga burgu njëqindë të fajshëm se sa të mbashë në burg NJË të pafajshëm. DILEMA është se vallë a mundë të ketë të ngjarë pusheti të jetë MEGA MONSTRA për konstruimin e kësaj makabre të pagëzuar ,,Monstra,, ,për motive të shëmtuara ?!