Sfidoni trurin tuaj, i sillni shëndetin!

Dy neurologë të specializuar në Alzheimer janë duke shkëmbyer hulumtime të fundit duke zbuluar se si mund të ndihmojnë sfidat e jetesës për të...

Dy opsione për të lënë duhanin, ja mënyra më e mirë

Prej kohësh duhanpirësit dhe njerëzit rreth tyre kanë tentuar të gjejnë metoda efektive për të lënë duhanin, por shpesh duket si mision i pamundur. Megjithëse...

Lidhja e sekrecioneve vaginale me shëndetin riprodhues, ja çfarë mund të kuptojë një femër...

Gjuha e trupit mund të jetë sa e komplikuar aq dhe e thjeshtë për t’u kuptuar ! Shenjat e hershme paralajmëruese janë ato që...

“Magjia” e vajit të arrës së kokosit

Vaji i arrës së kokosit është një antioksidant i fuqishëm, duke mbrojtur organizmin nga radikalet e lira, të cilat shkaktojnë plakje dhe degradim të...

Veprime të përditshme, që na e dëmtojnë shëndetin

Të kujdesemi për veten tonë është një nga gjërat më të rëndësishme që ne duhet të bëjmë. Ndonjëherë, pavarësisht vëmendjes së shtuar që ne...

Çfarë ju paralajmëron aroma e vaginës për shëndetin?

A është e shëndetshme era juaj e vaginës? 5 aromat më të shpeshta të saj dhe shpjegimi për to. Disa gra kanë aroma më të...

Ndotja e ajrit i anulon të gjitha përfitimet që i sjellin ushtrimet fizike

Përfitimet shëndetësore që vijnë nga ecja janë të shumta, por hulumtimet e reja tregojnë se ato mund të ‘anulohen’ si pasojë e ekspozimit në...

Hidhni këtë në kafenë ose lëngun tuaj për të rikthyer shikimin dhe t’i thoni...

Megjithëse, të gjitha shqisat tona janë të rëndësishme dhe ne nuk mund të jetonim në mënyrën e duhur nëse ndonjëra nga këto mungonte. Mund të...

Kush janë më të rrezikuar nga gripi: burrat apo gratë?

Me temperaturat e ulëta që po vijnë, bashkë me to po vjen edhe gripi me simptomat e veta të mërzitshme. Por, doktorët dhe gratë për...

Maska natyrale që rigjeneron flokët e dëmtuar dhe i rrit me 5 cm brenda...

Flokë të gjatë, të bukur dhe të shëndetshëm, kjo është ëndërra e çdo femre, një ëndërr që në jetën e përditshme bën që të...

Postimet e fundit