Dy rep-artistët e njohur të estradës, Elinel dhe Mc Kresha, bashkuan forcat për të sjellë super-bashkëpunimin e tyre.

Ata lansuan së fundmi këngën “Sheisty”, një projekt që siç duket është pritur mirë nga adhuruesit e tyre, bazuar në komentet e tyre në YouTube.

Kënga është kompozuar nga Pllumb Beats, derisa për tekstin u përkujdesën vetë Elinel dhe Mc Kresha.

Të dy janë emra shumë të njohur në Kosovë, për sa i përket muzikës rap, dhe artistë tejet të dashur për publikun.

Kënga më e re siç duket solli një frymë të re nga dyshja.