Në këto momente ka përfunduar raundi i parë i zgjedhjeve presidenciale.

Në garë kanë qenë shtatë kandidat, ndërsa rezultatet e para, KSHZ pritet t’i kumtojë në orët në vazhdim.

Deri në këto momente, sipas të gjitha informacioneve, votimi ka shkuar qetë dhe pa prishje serioze të procesit zgjedhor.