Prezantuesja dhe modelja Paola Salcedo , motra e futbollistit Carlos Salcedo, u vra në një sulm me armë në komunën e Huixquilucan, Meksikë.

Prokuroria e Përgjithshme e Shtetit të Meksikës (FGJEM) konfirmoi vdekjen e 29-vjeçares, e cila prezantoi programin ‘Lideres del Rebano’.

Një nga hipotezat që po punojnë hetuesit e policisë është se Paola Salcedo u vra në një tentativë grabitjeje.

Komuna e Huixquilucan raportoi se një telefonatë u mor në Qendrën për Kontrollin, Komandën, Komunikimin dhe Llogaritjen (C-4), duke i paralajmëruar ata për një sulm të dyshuar të drejtpërdrejtë ndaj një gruaje nga një furgon në lagjen El Arenal.

“Sipas dëshmive të mbledhura nga personat që ishin dëshmitarë të incidentit të supozuar, gruaja u largua nga ambientet e brendshme të cirkut Bardum ku ndodhej, për t’iu përgjigjur një telefonate. Kur ishte jashtë dhe iu afrua furgonit të bardhë me të cilin supozohej se po udhëtonte, ajo ishte viktimë e agresionit të drejtpërdrejtë nga një njësi tjetër, banorët e së cilës u larguan”, u raportua zyrtarisht.