Kryetari i ASH-së, Arben Taravari dhe njëherit ministri i ardhshëm i shëndetësisë i është përgjigjet BDI-së për akuzta që kjo e fundit i bënë ndaj koalicionit “VLEN”.

Taravari ka rikujruar BDI-në se kuadrot e “VLEN” në Qeverinë e re akoma nuk janë mandatura, dhe shton nuk mund të realizojnë pa filluar punën ato që BDI-ja për 22 vjet nuk i bëri dot.

“Është interesante se si BDI-ja dhe mediat e saj akuzojnë Qeverinë e re se nuk ka mbajtur premtimet… Kam një informacion të thjeshtë për ta: Ende nuk jemi mandatuar, ne nuk mund të realizojmë pa filluar punën ato që BDI-ja për 22 vjet nuk i bëri dot”, shkrun Taravari në reagimin e tij.

Ndryshe, Qeveria e re pritet të formohet në fundjavë.