Së shpejti WhatsApp mund të shtoj mbështetjen për video replikat për video mesazhet. Së bashku me mesazhet me tekst dhe zanore, WhatsApp gjithashtu ofron mbështetje për dërgimin e videove si mesazh. Është një opsion i dobishëm por që së shpejti mund të funksionon si i tërë.

Sot kur dikush dërgon një video mesazh në WhatsApp, ju mund ti replikoni vetëm me tekst ose audio. Së shpejti do të mund të replikoni me video.