Brenda sallës së lindjes: Gjinekologët u përgjigjen pesë pyetjeve më të zakonshme të grave...

Kur të diskutoni me mjekun për dhimbjet dhe procesin e lindjes, mos kini turp apo drojë të bëni pyetje Për shembull, ndoshta doni të dini: Po...

Këto janë 10 veprime të pasjellshme nëse i bëni në vende të ndryshme të...

Udhëtimet për disa njerëz, janë çlirim stresi nga puna, por sidomos edhe eksperienca të reja Sidoqoftë, është e rëndësishme të dini se kur vizitoni një...

Kështu prindërit pa qenë të vetëdijshëm krijojnë manipulues: Tri gabime të papërmirësueshme në edukimin...

Besoni që nga butësia asgjë e mirë nuk do të dalë, sepse fëmijëve u është e nevojshme disiplina? Rrënjët e këtij problemi qëndrojnë në fëmijëri,...

Pemët në menynë e bebes: Kur dhe si përfshihen në ushqim pjeshkat dhe nektarinat

Pikërisht për vlerat e mëdha nutritive, këto pemë janë thesar i vërtetë për ushqim dhe shëndet të vogëlushëve. Prandaj pjeshkat dhe nektarinat janë të...

Problemet me arsimtarët – si t’i zgjidhim

A është gabimi tek fëmija apo arsimtari? Kjo është një pyetje në të cilën shumë prindër e dëshirojnë përgjigjen. Një gjë është e sigurt,...

Truk me të cilin do t’i eliminoni njollat yndyrore, njollat nga bari dhe ndryshku...

Nëse keni vendosur që të merreni me punët e kopshtit apo në shtëpi, dhe ju ka ndodhur që nuk keni veshur rroba të vjetra,...

Kur vëllai dhe motra ndajnë dhomën: Mësoni si ta rregulloni hapësirën e përbashkët

Dhomat e fëmijëve për shkak të zgjedhjes së ngjyrave, çrregullimit të këndshëm dhe të hareshëm të cilin e lënë lodrat e shumta si edhe...

Si ta bindni fëmijën të shkojë me qejf në çerdhe, këshilla nga ekspertët

Ditët e para të kopshtit janë të vështira për prindërit dhe fëmijët, që zakonisht nuk duan të shkëputen Për disa fëmijë, është edhe më e...

Sekreti për të qenë të lumtur në punën tuaj

Sekreti për të qenë të lumtur në punën tuaj Shumë faktorë përcaktojnë lumturinë tuaj, por një studim i ri nga LinkedIn gjeti diçka që...

A po largohen njerëzit nga ju, kontrollo 4 gabime

"Sjellja është pasqyra në të cilën të gjithë tregojnë imazhin e tyre” – Johann Wolfgang von Goethe Ne të gjithë shfaqim një ose më shumë...

Postimet e fundit