Pse gjyshja nga ana e mamasë është më e rëndësishme për fëmijën? E tregon...

Gjyshi dhe gjyshja si nga ana e mamasë, por edhe nga ana e babait luajnë një rol të rëndësishëm në rritjen e një fëmijë. Ata...

E Ndaluar! Ja 10 vendet që nuk mund të fotografohen

Nga Kulla e Eiffelit (natën dhe e ndriçuar), deri te zyrat e postës amerikane Kisha e Sistines në Romë, kalaja e mbretit Ludwig në Bavari...

Triku për këtë dimër, shkrini akullin në xhama brenda sekondave

Duket se ekziston një mënyrë për ta shkrirë xhamin e veturës shpejt, pa përdorur ‘kruese’ akulli apo ndonjë pajisje tjetër për shkrirje. Videoja që do...

10 mesazhet më të fuqishme të Kur’anit të cilat do të ju ndryshojnë komplet...

“Kujto gabimet e tua, përpara se të përmendësh gabimet e të tjerëve”. “Kështu që mos e humb zemrën tënde. Mos bjer në dëshpërim. Ti do...

5 arsye pse gjyshja e nënës është më e rëndësishme sesa ajo e babait

Sipas disa studimeve që përcjell një portal italian (passionemamma), gjyshja nga ana e nënës është më e rëndësishme për fëmijën se ajo nga ana...

Truri i gruas është më aktiv se sa i burrave, thotë studimi

Të gjeturat mund të ndihmojnë në shpjegimin e arsyeve pse gratë janë më të cenueshme ndaj ankthit, depresionit, pagjumësisë dhe çrregullimeve në të ngrënë,...

Ja çfarë thotë Kurani për borën

Në Kuran, nuk përmendet bora, por përmenden terma të tjerë që tregojnë të ftohtët dhe acarin. Kurani nuk e përmend dëborën, pasi ai u drejtohet...

Jetë në Mars

Na ka magjepsur për shekuj, duke frymëzuar astronomë, shkrimtarë të fantashkencës dhe më shumë se disa sipërmarrës me sytë nga yjet, të cilët kanë...

Aksident i pabesushëm, kali futet brenda veturës

Fotot e një aksidenti spektakolar në Gjermani po bëjnë xhiron e rrjetit. Një kalë u përplas me xhamin e përparmë të një makine.Shoferja 57-vjeçare...

Ishulli i ndaluar: Aty ku banorët presin t’i vizitoni për t’ju vrarë! (Video)

E besoni apo jo, ka ende vende ku njerëzit nuk dinë asgjë për teknologjinë, ose çfarë ndodh jashtë. Ndonëse kjo tingëllon si diçka e pamundur,...

Postimet e fundit