Në Argjentinë gjendet varri i Hitlerit, kishte vdekur në moshën 94 vjeçare (VIDEO)

Arkeolog argjentinas në thellësi të një mali në Argjentinë ka gjetur varrin e Adolf Hitlerit. Varri është gjetur në një terren malor me një...

PSE GRERËZAT THUMBOJNË? EKSPERTËT JAPIN PËRGJIGJEN

Nëse jeni thumbuar ndonjëherë nga një bletë ose grerëz, ju mund të mendoni se sulmi erdhi nga askund, por bletët ose grerëzat do t’ju...

Dhjetë gra nga e njëjta familje fitojnë betejën me kancerin e gjirit

Dhjetë gra nga e njëjta familje kanë fituar betejën me kancerin e gjirit. Të gjitha gratë janë nga Lincolnshire  dhe të moshës 47 deri në...

I ngec e shtypur pedalja e gazit, detyrohet që 65 kilometra të vozit duke...

Amerikani Joseph Cooper ka vozitur veturën e tij BMW X5 prodhim i vitit 2013, plot 65 kilometra në një autostradë në Florida duke lëvizur...

Një ditë e madhe për një çift të vogël

Paulo Gabriel da Silva Barros dhe Katyucia Lie Hoshino janë shndërruar në çiftin e martuar më të shkurtër në botë. Të dy së bashku...

Çfarë tregon forma e hundës për karakterin tuaj

Sa herë keni parë fytyrën e një personi dhe keni hamendësuar disa gjëra rreth tij? Shanset janë që ju keni bërë këtë veprim më...

Femrat gjejnë më në fund shpëtimin

Shumë femra e gjejnë veten para një problemi të madhe dhe që u sjell shqetësime nga më të ndryshmet. Por duket se kohës së...

E Ndaluar! Ja 10 vendet që nuk mund të fotografohen

Nga Kulla e Eiffelit (natën dhe e ndriçuar), deri te zyrat e postës amerikane Kisha e Sistines në Romë, kalaja e mbretit Ludwig në Bavari...

Pse bota na quan Alban dhe ne e quajmë veten shqiptar?

Eqerem Çabej Shqiptarët janë një nga të pakët popuj të Europës, e mund të themi edhe të kontinenteve të tjera, te të cilët ekzistojnë dy...

Disa këshilla se si mund të shmangni ngrirjen e karburantit në këto temperatura të...

Për të shmangur problemin e ngrirjes së karburantit dhe problemet e mëdha që po i shkakton ky i ftohtë tek makinat, përdorni këto këshilla. Për...