Këto tri gjëra duhet t’i largoni nga shtëpia, janë të rrezikshme!

Ne përdorim shumë gjëra në shtëpi çdo ditë, për qëllime të ndryshme. Shumica e njerëzve i përdorin ato ashtu si u këshillohet, pa e...

Gjërat që çdo baba duhet t’ia mësojë djalit

Edhe pse shumë njerëz mendojnë se nënat luajnë rolin më të rëndësishëm në jetën dhe edukimin e fëmijëve, ka gjëra që një baba me...

Bakshishi, ja sa duhet të lini në vendet evropiane

Kur udhëton, ndonjëherë është e vështirë për të ditur nëse duhet të lësh bakshish apo jo. Zakonet ndryshojnë nga njëri vend tek tjetri dhe...

Pse mbyllen sytë kur teshtini?

Disa njerëz mbajnë sytë hapur derisa teshtijnë, por shumica nuk e bëjnë këtë. Ju mund të mendoni se sytë tuaj mbyllen për të mbrojtur...

Kini kujdes nga njerëzit që e pinë kafen pa sheqer

Disa njerëz e kanë të pamundur që të nisin ditën pa pirë të paktën një kafe. Ndoshta iu është bërë psikologjike që duhen patjetër...

Nëse ju ndodhin këto gjëra, marrëdhënia juaj po përfundon

Ne dëshirojmë të flasim për të drejtat e barabarta dhe respektimin e interesave të njëri-tjetrit, dhe në teori jemi të gjithë të mirë. Por çfarë...

Këta libra duhet ti lexoni patjetër

Novelat më të mira të të gjitha kohërave, nga ato të Marsel Proust deri tek “Mes Marsi” i George Eliot Të lexosh të bën mirë....

Danimarka, Zvicra dhe tetë shtetet tjera më të sigurta në botë

Indeksi Global i Paqes për vitin 2016 së fundmi është publikuar nga Instituti për Ekonomi dhe Paqe, dhe ka zbuluar shtetet më të sigurta...

Mami mund të ta thotë shpesh, por nëse bën këto gjëra, je më të...

Le të jemi të sinqertë vajza. Ndonjëherë as nuk na shkon ndërmend të shqetësohemi për punët tona të përditshme, shumë të mërzitshme dhe për këtë...

Studimi për rrjetet sociale/ Sa më shumë miq, aq më shumë stres

Kur shumica përpiqen që të bëjnë sa më tepër miq nëpër rrejtet sociale, psikologët thonë se kjo nuk është mirë për shëndetin mental. Kjo...

Postimet e fundit