Sonte në zyrën e Aleancës për Shqiptarët dega Kumanovë u mbajt takim informativ dhe kordinues me strukturat e degës.

Në takim prezentuan:
➖ Naime Islami Zeqiri- antare e kryesisë së ASH-së
➖ Mirushe Bislimi Destani- kryetare e Asamblesë gruas
➖ Egzon Isufi- kryetar u forumit rinor
➖ Gëzim Kadriu- anëtar i këshillit mbikqyrës, drejtor i NP Tregjet
➖ Huzeir Mustafi- nënkryetar i degës, këshilltar komunal
➖ Burhan Aliti sekretar i degës
➖ Faton Beluli sekretar organizativ i degës.
➖ Furkan Fetahu- kryetar i nëndegës Skenderbeu
➖ Daut Shaqiri-kryetar i nëndegës Lagja e Trimave
➖ Vasuf Isufi – kryetar i nëndegës Dardania
➖ Avni Rramani kryetar i nëndegës Çerkez
➖ Eroll Musliu kryetar i nëndegës Rramanli

Përfaqsues nga nëndega fshatit Llopat si dhe kuvendarë nga kuvendi i degës.

Drejtori Gëzim Kadriu dhe këshilltari komunal Huzeir Mustafi raportuan për të arriturat dhe punën që po bëhen në pushtetin lokal, si dhe informuan strukturën me zhvillimet politike.

Pas një debati të gjërë strukturat e degës u kordinuan për hapat e ardhëshme që ASH Kumanovë do të duhet ti ndërmer në të ardhmen!