Kombëtarja e Kosovës dhe ajo e Zvicrës kanë mbyllur pjesën e parë pa gola.

Me gjithë telashet e shumta me mungesën e lojtarëve kryesor, Kosova ka arritur të rezistoj në 45 minutëshin e parë.

Zvicra kishte vetëm një rast për të shënuar gol përmes Remo Freuler.

Përpjekje për gol bëri edhe Kosova.

Ka qenë Rashani që për pak se realizoi golin e parë.