Nënkryetari i Beses, Fatmir Limani ka reaguar pas vendosjes se kryqit në Koder te Diellit. Sipas Limanit, kjo eshte vazhdimesi e “Projektit 2014” dhe paralajmerim i rikthimit te regjimit të Gruevskit dhe Ahmetit.

Ja statusi plote:

ŠIAULIAI LITUANEZ Ngjarja në “Kodër të Diellit” është vazhdimsi e “Projektit 2014” dhe paralajmërim i rikëthimit të regjimit Ahmetisto-Gruevist. F. B. L.