Cilat janë efektet anësore të kontraceptivëve?

Në fillimet e saj pilula shkaktonte  frike tek femrat, duke qenë se informacioni mungonte. Pyetja që shqetësonte gratë ishte, po nëse vezoret nuk “zgjoheshin” më...

Studimi: Disa pjesë të trupit jetojnë edhe pas vdekjes

Edhe pasi një person deklarohet i vdekur, jeta vazhdon në trupin e njeriut, sipas një studimi të ri që sjell implikime interesante.   Shprehja e vlerave...

Vendoseni një limon të prerë me kripë nëpër dhoma, nuk do ta besoni çfarë...

Limoni ka benefite të panumërta shëndetësore dhe po aq benefite të tjera. Shija dhe aroma specifike i japin një shije ushqimit dhe pijeve.   Poashtu, limoni...

AIDS, shqetësim për tendencën në rritje

Në prag të Ditës Ndërkombëtare të Luftës Kundër AIDS, ISHP bën të ditur se që nga fillimi i shfaqjes së kësaj sëmundjeje për herë...

Sa është e rrezikshme kërcitja e gishtave?

Disa thjesht nuk jetojnë pa i kërcitur gishtat. Të tjerët nuk e durojnë këtë gjë. Në fillim të këtij viti, shkencëtarët kanë zbuluar se nga vjen...

Dobitë e trangujve

Trangujt kanë dobi të shumta dhe dy më të mirat janë që është me pak kalori dhe me shumë materie ushqyese. Për vetëm 70...

Shkencëtarët shpjegojnë shpërndarjen e qelizave kancerogjene të mushkërive

Shpërndarja e qelizave kancerogjene të mushkërive janë si tenda të cilat janë rrënuar dhe janë nën mëshirën e erës, kanë shpjeguar shkencëtarët nga Universiteti...

Jeni optimist për të ardhmen, atëherë…

Njerëzit, që zakonisht kanë këndvështrim më pozitiv, mbi të ardhmen kanë mundësi më shumë të mbijetojnë, pas një sulmi ne zemër se sa ata...

Po ti si fle? Gjej pozicionin tënd dhe mëso ndikimet në shëndet

Mban qëndrimin e fetusit, fle në kurriz apo në bark? Studimet kanë treguar se zgjedhja e pozicionit të gjumit luan rol në shëndetin dhe...

Dieta me jogurt: Pastroni trupin dhe humbni peshë

Me këtë menu, ju mundeni që për një javë të humbni deri në shtatë kilogramë. Ushqimi i bazuar në këtë pije shumë shpejt shkrin...

Postimet e fundit