Fanellat e reja të Barcelonës, i ngjajnë “mbulesave të tavolinës”

Gjiganti katalan FC Barcelona sezonin e ri do të veshin një fanellë revolucionare në sezonin e ardhshëm 2019-20. Kryesia e klubut e ka dhënë miratimin për fillimin e prodhimit të fanellave të reja dhe NIKE menjëherë ka filluar punën.

Fanella e re nuk do të jetë më me shirita, por me kutia të vogla.

Fansat e flaktë të Barcelonës kanë filluar të tallen me ndryshimin revolucionar. Në rrjetet sociale shkruajnë që fanellat e reja të Barcelonës i ngjajnë një mbulese tavolinash.

SHPËRNDAJE