Rrahet rëndë i 21 vjeçari nga tre persona të panjohur në Tetovë

Dje në mbrëmje në orën 18, në Spitalin e Tetovës është sjellë 21 vjeçari I.S nga Tetova, me lëndime të rënda trupore në fytyrë, gjegjësisht më hundë të thyer. me një telefon të përsosur për të parë, një kohë të gjatë në skenë.

Vetëm para se, ai të sulmohet nga një i dyshuar, i cili me dy njerëz të tjerë në rrugën “Todor Cipovski-Merxhan” në Tetovë. Një person i panjohur i është afruar, qëllimisht diçka e ka pyetur, dhe më pas ka nisur ta godas atë me një grusht në fytyrë dhe ka ikur përgjatë rrugës “Borçe Kocovski”, njofton SPB-Tetovë.

Pas ndihmës së treguar mjekësore, I.S. është mbajtur për vëzhgim të mëtejshëm. Janë ndërmarrë të gjitha masat dhe aktivitetet për të pastruar rastin dhe për të gjetur sulmuesin e raportuar.

SHPËRNDAJE