A do ta zëvendësojë Asaf Ademin kumanovari Driton Sulejmani?

Ministri i Kulturës në dorëheqje, Asaf Ademi, sonte ka qenë për iftar në Kumanovë, ku është pritur nga përfaqësuesit e Alternativës dhe nga kumanovarët në përgjithësi.

Ademi është pritur edhe nga drejtori i Muzeut natyror-shkencor nga Kumanova, Driton Sulejmani, i cili po përmendet në mesin e pasardhesve të mundshëm të tij në postin e Ministrit të Kulturës.

SHPËRNDAJE