Përgjigjja pyetjes “përse” nuk është edhe aq e papritur dhe aq e komplikuar.

 

Në të vërtetë, pincën pastrojeni shumë, shumë më shpesh se kurrë më parë! Mirëpo, sa shpesh?

Ekspertët thonë se si pincën duhet pastruar menjëherë pas përdorimit. E po, mirë e keni lexuar – pas çdo përdorimi, transmeton Telegrafi.

Përgjigjja e pyetjes “përse” nuk është edhe aq e papritur as edhe aq e komplikuar – pincën patjetër duhet ta pastroni pas çdo përdorimi në mënyrë që të eliminoni të gjitha bakteret të cilat mblidhen në të, por të cilat me rastin e përdorimit të ardhshëm për ndukjen e qimeve të vetullave mund të hyjnë nëpër pore në lëkurë dhe trup, si edhe që të mbroheni sa më mirë për të përdorur sa më gjatë.

Ekspertët rekomandojnë që pincat tuaja pastroni me kultura të njomura me alkool apo me fasoleta të njomura në alkool. /Telegrafi/