Analisti Visar Ademi ka qenë i ftuar në emisionin ClickPlus në TV21, ku ka folur për qeverinë e re dhe sfidat më të mëdha të saj, e cila pritet të votohet në seancën e nesërme në Kuvend. Ademi tha se sfidat më të mëdha të qeverisë së re do të jenë tre: kthimi i së drejtës, ekonomia e qëndrueshme dhe sfida a arsimit.

 

Në emisionin e sotëm në TV21, i ftuar ishte edhe analisti Albert Musiliu, i cili theksoi se funksionaliteti i qeverisë së re do të varet nga marrëdhëniet e brendshme të cilat do t’i vendosin partnerët e koalicionit.