Mehazi mesazh Ahmetit dhe Xhaferit: Ç’të keqe ju bënë struganët që ju thoni “stërvina”...

Nga Sulejman Mehazi Të nderuar, ç’të keqe ju bënë shqiptarët e Strugës që ju thoni “stërvina”? Po tetovarët pse i shani e ju thoni “derra” e...

Aliu: Prurjet e reja në BDI do të “mbajnë ujë” për trungun themelues...

  Qenan Aliu Sqarim: PSE nuk është i etabluar në faqen zyrtare të BDI-së VENDIMI i fundit i organit, fundja është çështje e partisë. Por më duhet...

Qenan Aliu: Është koha bile jemi të vonuar !

Është KOHA që kërkon që ne të gjithë të jemi më të përgjegjshëm, të jemi më modest, të jemi më njerëzor, dhe të marrim...

Si t’u zihet fryma britmave shoviniste dhe thirrjeve raciste kundër shqiptarëve në Shkup !

Shkruan: Prof. Abdulla MEHMETI Çfarë lidhje ka një ndeshje sportive, gëzimi për fitoren e një ekipi sportiv nga Maqedonia, me ndjenjat kombëtare, identitetin dhe dinjitetin...

‘’Engjujt’’ vrasës të BDI-së!

Nga Merita HOXHA Do të mjaftojnë disa “bomba”, të publikuara në rrjetet sociale, ku dëgjohen çka flasin Ali Ahmeti dhe Musa Xhaferi, për të kuptuar...

Politika në Tiranë , zhurmën e bën shqip , ndërsa përfitimet dalin serbisht ,...

Shkruan: Prof. Abdulla MEHMETI Pse asnjë pushtet i derisotëm në Tiranë nuk është dëshmuar me përgjegjësi të duhur kombëtare? Fakti nr.1. Për cilën arsye në prag...

Me udhëheqës qorra të politikës , një popull i tërë mund të përfundojë në...

Shkruan: Prof. Abdulla MEHMETI Një ushtri më e vogël përballë një ushtrie më të madhe mund ta fitojë betejën jo vetëm në saje të rrethanave...

Aliu kundërshton Bujar Osmanin: “Bombat” janë punë e BDI-së, ndërsa vetëm DETYRIM operativ i...

Deklarata e   zëvendëskryeministrit për çështje evropiane, Bujar Osmani, i cili njëherit është edhe zëdhënësi i BDI-së, në lidhje  publikimin e bisedave të përgjuara telefonike,...

Shaholli: Ali Ahmeti dezezertor i çështjes shqiptare, që përfundimisht duhet shpallur hapur si një...

Medai Shaholli I vetëquajturi revelucionar Ali Qameti, pas publikimit të ''bombave'' nga vëllai ynë El Cheka, ku në to dëgjohen ofendimet dhe sharjet në radhë...

Kujdes – “Veshi i Madh” nuk ka membranë !

Pakoja e ligjeve nga sfera e sigurisë kaluan në kuvend. U tha se janë përfillur të gjitha sugjerimet dhe vërejtjet e ekspertëve të BE-së...

Postimet e fundit