Rrethanat mund të ndryshojnë deri më ora 24:oo !

Qenan ALIUMiq të dashur,Ka të ngjarë që Vmro-Dpme të dorëzojë listat për deputet në KSHZ. Por nëse shkojnë me këtë variantë, ata duan të...

Plloshtani: Bashkëpunimi në mes Aleancës për Shqiptarët dhe Lëvizjes Besa do ta godasë LSDM-në

Bashkëpunimi ne mes partive politike paraqet vizion strategjik dhe ka synim fuqizimin e votës, përgjigjet publicisti dhe shkrimtari, Bujar Plloshtani në pyetjen e gazetarit...

“O Zot bëje ëndërr!”

Kujtim RAMADANI Të nderuar lexues, Thonë kush zgjohet herët i pari gjen riskun… Kush zgjohet herët në Tetovë, she krimin dhe zullumin që po na shkaktohet nga...

BESA E DHËNË NË TIRANË U “BALTOS” NË SHKUP

Lëvizja Besa, ishte pjesë e nënshkrimit të deklaratës së përbashkët që u organizua në Tiranë, me ftesë të Kryeministrit Rama. Madje këtë deklaratë...

Pse shqiptarët në Maqedoni nuk u garantohet me kushtetutë e drejta e arsimimit në...

Ndryshimet kushtetuese aktuale janë jodemokratike, kundërhistorike, diskriminuese dhe raciste ndaj popullit shqiptar në Maqedoni. Vetëm...

Pastaj hajde thoni se s’janë të mençur këta të BDI-së!?

Nga Sulejman Mehazi Kot harxhojmë llafe, fjalosemi, kritikojmë e s’pajtohemi me referendumin në Maqedoni. Se di pse mbytemi e shkrujmë kundër referendumit kur s’na degjon...

Shpëtim Pollozhani: Albinizmi nuk mposhtet

Shpetim Pollozhani: As vete nuk e dijne ata qe duhet te shkojne, se sa te mjere jane kur i burgosin ata qe duhet te vijne. Skena...

Qenan Aliu i shkruan letër të hapur Pendarovskit. Ja se çfar kërkon në letrën...

I nderuari President z. PENDAROVSKI, Siç edhe jeni në dijeni , Gjykata Kushtetuese e RMV nuk bënë pjesë në pushtetin gjyqsorë, por Ajo mbronë kushtetutshmërinë...

Qeveria antishqiptare e koalicionit !

  Nga: Medai SHAHOLLI Qeveria aktuale e koalicionit SDSM-DUI, në marrëdhëniet dhe qëndrimet ndaj shqiptarëve është njëlloj si qeveritë e Gligorovit dhe të Kolishevskit gjatë titizmi...

PLATFORMA QË NJËJTËSON PËRGJEGJËSINË, NUK UNIFIKON FAKTORIN POLITIK SHQIPTAR NË MAQEDONI

  Abdulla Mehmeti Duke e përshëndetur sinqerisht dëshirën dhe vullnetin për unifikimin e faktorit politik shqiptar në Maqedoni, përmes Platformës së nënshkruar dhe publikuar sot nga...

Postimet e fundit