Gratë dhe seksi

Si të gjithë gazetarët, edhe unë si e tillë mbetem një idealiste e pandreqshme për të besuar me entuziazëm shpeshherë edhe romantik, për një...

Vdesin trimat, vijnë matrapazët

Kështu shkatërrohet një komb!Lufton me shekuj, kryengritje mbas kryengritje, vdesin trimat, vijnë matrapazët.Lufton analfabetizmin, shkollon fëmijët, krijon intelektual, vin dikush shkatërron sistemin, intelektualët tjetërsohen...

Do ta votojnë apo do ta refuzojnë skllavërinë e re opozita shqiptare

Shkruan: Medai Shaholli Do ta votojnë apo do ta refuzojnë kushtetutën e re të pansllavistit Zajko, si skllavëri moderne...

Edhe Milaim Zeka e gjen kush e vrau Ivanovicin

Edhe deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Nismës për Kosovën Milaim Zeka, ka komentuar në lidhje me vrasjen e kryetarit të Iniciativës...

Një helm shumë i fuqishëm

Ngjarja po zhvillohet në teritorin e drejtuar nga Maharaxha Sauai Singha nga pallati i njohur Haua Mahal, graja në lokalin Raxha asnjëherë nuk ka...

QEVERIA E RE E MAQEDONISË DHE KALKULIMET PARA ZGJEDHJEVE LOKALE TË RADHËS

Abdulla Mehmeti Përzgjedhja dhe emërimi i disa ministrave në Qeverinë e re të Maqedonisë, nga radhët e subjekteve politike të shqiptarëve, sigurisht me konsultime dhe...

‘Shpërthen’ Kreshnik Spahiu: Shqiptarët janë trima ndaj prindërve, dashnoreve dhe kushërinjve

Nga Kreshnik Spahiu Vrasjet në Shqipëri kanë jo vetëm motiv banal por shpesh edhe asnjë motiv fare. Një shoqëri e cila po lëngon nga depresioni...

Nikolla Gruevski ka kontrolluar çdo pore të institucioneve !

Shkruan:Qenan AliuLideri i Vmro-Dpmne-së edhe tani edhe në cilësi të kryemintrit ka kontrolluar çdo pore të institucioneve në Maqedoni.Ai dhe partia e tijë me...

BDI i ka shndërruar shqiptarët në “popull rezervë” të ekipit maqedonas

"Liria e ime fillon atëherë kur unë zgjedh çfarë unë dua për veten time pa i dëmtuar të drejtat tua dhe lirinë tënde. Liria...

Shqiptarët e japin lirinë për paqe!

Çfarë ka kërkuar nga unë-kam bërë!Pasi t’i bie terri tokës, kur të gjithë i ndezin dritat në shtëpi, ti ndale dritën, ndez një qiri,...