Arratisje që nuk mund të realizohet pa oktruimin me pushtetin!

Shkruan Qenan Aliu Kjo arratisje është e oktruuar.Në vehte ngërthen ramje të qeverisë. Hungaria është shtetë anëtare e Bashkimit Evropian. Nëse edhe në shtetet anëtare...

PROTESTA IMPOZANTE, POR ME FRYMË DINAKËRIE !

Shkruan: Qenan AliuMiq të dashur,Më 9 Maj ishte marshi impozant, dukej bukur dhe kishte pjesmarje solide të qytetarëve. Nuk preferroj të përllogarisë turmën e...

JA BAZA LIGJORE PËR TU SHPALLË GJENDJE E JASHTËZAKONSHME PËR TU KONVOKUAR SEANCË PARLAMENTI...

 Miq të dashur,Ashtu siç jeni në dijeni para disa muajsh Qeveria e Republikës së Maqedonisë konform ligjeve në fuqi për shkak të KRIZËS ME...

Politika e kriminalizuar dhe mediat e korruptuara tentojnë të prishin rehatinë e qytetarëve !

Opinion nga D-r Selver Jashari Qytetarët e Maqedonisë, pa dallim kombësie, nuk kanë probleme të pazgjidhshme mes veti. Kjo më së miri vërehet në regjionet...

Linja e kuqe e titistit Zajko!

Shkruan Medai Shaholli Ashtu si kryekomiti Grujo i arratisur dje edhe titisti "reformator" Zajko sot, ka përcaktuar vija të kuqe që nuk kapërcehen dot nga...

Mehmeti: As Rrahman Morinën nuk e ka ruajtur policia si Ali Ahmetin në Kumanovë

Shkrimtari i njohur Kim Mehmeti ka komentuar raportimet e mediave se kryetari i BDI’së më në fund ia ka dalë ta ‘pushtojë’ Kumanovën, por...

Llalla: Cilit himn iu përkul Ali Ahmeti, në Greqi?

Disa media në Shkup shkruajnë se, kreu i Bashkimit Demokratik per Integrim, Ali Ahmeti, u prit si burrë shteti në Greqi, por ne nje reagim...

Gazetarët e mjerë në Prishtinë deshën të tregohen më inglizë se motra e tyre...

Publicisti dhe gazetari i mirënjohur Emin Azemi ka shpërthyer i revoltuar ndaj disa gazetarëve që ishin në konferencën e Rita Orës në Prishtinë. Ja postimi...

Koncepti Qytetarë i Zaevit përball Konceptit multietnik të Shqiptarëve dhe Ndërkombëtarëve

Shkruan Shefik Duraku Koncepti Qytetarë i përfaqësuar nga LSDM dhe koncepti multietnik i Shqiptarëve i mbështetur edhe nga faktori ndërkombëtarë bien ndesh dhe krijojnë pasiguri...

Detektimi i mashtrimit politik zgjedhor të LSDM-së

Shkruar nga Qenan ALIU LSDM-ja në Platformën zgjedhore, madje edhe në Programën për punën e qeverisë 2017-2020 , thuhet se qeveria do të synojë etablimin...

Postimet e fundit