Letra e një të riu drejtuar politikanëve

Shkruan Blerton Arsllani Thënje hyjnore: ” Dhe thuani njerëzve fjalë të mira dhe të bukura ! ” Jetojmë në qytetin e bukur që na fali...

Kryetari i komunës, nuk është keq me qenë paksa turçeli dhe të lutet 5...

Zejni BILALLI Cili kandidat duhet t’i plotësojë kriteret për kryetar komune? Të mos jetë puro shqiptar, por pak sa turçeli, së paku në shtëpi të dëgjojë...

Të ndalohen me ligj bastet në Maqedoni

Nga: Alpin Ollogu Bazuar në shembullin e R.Shqipërisë, me miratimin e shtesës dhe ndryshimit në ligjin nr.155/2015, për Lojërat e fatit, ligj në të cilin...

Servilizmi mbi gjakun dhe Idealin

Gjithmon dhe gjithëher u thirëm në emër të gjakut dhe Idealit,por kush në të vërtet u thirr ? Padyshim dhe në asnjë moment këtë nuk...

Pushteti ilegal ka shëndruar vendin në shtet ilegal !

    Shkruan:Qenan Aliu  E VËRTETA MBI PUSHTETIN ILEGAL NË MAQEDONI !Të nderuar miq, Kaosi tani për tani i prezentuar në Listën e përgjithshme zgjedhore nxjerr në...

Përkujtim EDHE PAK DITË, TRI VJET PA TY !

              Nga :  Qenan Aliu Përkujtim Miq të dashur,** JETA E NJERËZVE TË MËDHENJË FILLON NGA ÇASTI I VDEKJES SË TYRE...

Komandant Hoxha për Nazmi Beqirin:E njoh këtë qyrran dhe ja di lotët e krokodilit

Xhezair Shaqiri, ish komandant Hoxha ka reaguar ndaj arsyetimeve të Nazmi Beqirit për vrasjen e kumanovarëve, aktivist të BDI-së në Tetovë. “Lotët e krokodilit. Kur ju...

Arsimi dhe pësimi

Politikat arsimore janë peng i politikave të zyrave të partive që vendosin për fatin e profesorëve në bazë të numrit të votave. Duke vazhduar...

Pashë një Zot mos përmendni armë dhe luftë! Ngase është turp!

 Tim Shkupi Lamallari Ju që jeni kundër klanit të Zajasit dhe argatëve të DUI-t, sidomos ju që keni themeluar parti, jeni ndarë e shkëputur nga...

Analisti politik Qenan Aliu “qorton” lëvizjen Besa !

Analisti politik Qenan Aliu në mjë postim në profilin e tij në facebook qorton Lëvizjen Besa për mos pjesmarrjene tyre në takim me ish...