Forma e gishtit të madh të dorës, tregon se çfarë personaliteti keni

Shumë njerëz besojnë se atributet tuaja fizike mund të përfaqësojnë tiparet tuaja psikologjike dhe të sjelljes. Kjo është ajo që gishti juaj thotë për...

Arsyeja përse nuk duhet t’i përdorni kurrë testerat e makeup-it, ja infeksionet që mund...

Ndonëse prova e makeup-eve është e ndaluar rreptësisht në dyqanet kozmetike, askush nuk e mohon që ka tentuar t’i provojë produktet kur roja i...

Dëshira për të udhëtuar është e shkruar në gene

Nevoja për të lënë gjithçka dhe për t’u nisur në një udhëtim është e shkruar në gene. Sigurisht, prindërit tanë, edhe nëse do të...

Mos ushtroni fitnes të grimosura

Andy Milwlard, anëtar i Lidhjes Britanike për Kozmetologji dhe Terapi Bukurie jep arsyet se sa e dëmshme është të ushtrosh në palestër me grim në fytyrë. Kjo...

Bëhuni më të bukur me kos

Kosi është shumë i pasur me proteina, kalcium dhe kalium, si dhe përmban disa vitamina e minerale, që do të thotë se është mjaft...

Banjot e zbukuruara me lule, trendi më i ri

Ka filluar një trend i ri ku njerëzit po i dekorojnë banjot e tyre me lule dhe bimë të ndryshme. Disa faqe në Instagram kanë...

Në cilën fazë është duke kaluar lidhja juaj?

Një anketim ka zbuluar pesë fazat nëpërmjet së cilave kalon çdo lidhje – dhe çfarë përfshin secila fazë. Ky anketim është kryer nga sajti i...

7 pyetjet që duhet t’i bësh vetes (sinqerisht) para se t’i japësh fund me...

Askush nuk e nis një marrëdhënie dashurie duke menduar fundin, por, natyrisht, gjatë rrugëtimit dalin të papritura, aq sa njëri apo edhe të dy...

A e keni ditur pse dritaret e aeroplanit janë me hark!

Dritaret përgjithësisht janë këndore, kryesisht drejtkëndëshe, mirëpo edhe katrore e trekëndëshe. I njëjti rregull është ndjekur edhe nga veturat. Mirëpo, ky ‘rregull’ nuk vlen edhe...

Çfarë është ritmi qarkullues, ora e brendshme e trurit?!

Nëqoftëse e ke vënë re gjatë ditës, në orë të caktuara, ndihesh ose plot energji ose i përgjumur. Për këtë, ke ritmin qarkullues për të...

Postimet e fundit