Buka është një ushqim i preferuar për shumë njerëz dhe është e vështirë të imagjinohen vaktet pa të, por dihet se ndikon në peshë .

Shpesh dëgjojmë nga personat që kanë vendosur të humbin peshë se e eliminojnë bukën nga dieta e tyre sepse përshpejton rënien në peshë. “Story” shkruan se çfarë ndodh realisht në organizëm kur eliminojmë bukën nga dieta.