Ministrja i Arsimit Renate Deskoska në llogarinë e tij Facebook thotë miratuar vende të reja të punësimit.

“Ka filluar Procesi i mbajtjes dhe kthimi i shkencëtarëve të rinj në Maqedoni. Me kërkesë të Fakulteteve u miratua vendimi për punësime të reja dhe angazhimit të stafit të ri në Universitete. Ky është vetëm fillimi. Procedura vazhdon.”, ka shkruar ministrja Deskoska.