Në rrjetet sociale po përhapen fotot e drejtorit të një shkolle të mesme në Kumanovë në të cilën ai dyshohet se i tregon organet e tij gjenitale, transmeton TetovaSot.

Drejtori për portalin Mkd ka deklaruar se dikush ia ka hakuar llogarinë e tij në Facebook dhe se rasti tashmë është raportuar në polici.

MPB-ja nuk ka asnjë informacion në lidhje me këtë rast.

Drejtori i shkollës së mesme theksoi se sot ka paraqitur rastin në polici dhe kërkoi për të gjetur kryesin e veprës.

Ai dyshon se një person pak ditë më parë i kishte çuar ftesë shoqërie në Facebook, në të cilën ai ka marrë mesazhe kërcënuese dhe fotografi të shoqëruara me kërcënime dhe shantazhe në para/TetovaSot/

1-466