Eskorta e krajl Nikollës po zbritka në Mateçin legjendar?!
Disa porosi për eskortën e krajl Nikollës:
Kujdes ku shkelni se gjithandej ka gjak të dëshmorëve dhe gjaku i invalideve të luftës që ne krah të tyre bëtë namin me amoralitet e pislleqe duke i shit vlerat e UÇK-së!!!

Kujdes se ajo është zona ku Komandant Shqiponja bëri nam me një pushk e shtatë trimeri!!!

Kujdes se ato troje janë te lajtura me gjak shqiptari!!!

O ju figura të Nikollës keni kujdes se në atë tokë kan lënë gjurmë djemt më të dashur të atëdheut aty edhe makineria e krajlive u kthy mbrapsht e disa edhe mbetën aty të djegura e të bëra shkrum e hij.
Por ato nuk i djegët ju që sot thirreni në kushtrimin e luftës ato i djegi Komandant Shqiponja, Komandant Begu Mirsadi dhe shumë shokë të tjerë që disa i vrau pushteti ku jeni pjes e atij pushteti edhe ju e disa i kalbët burgjeve!!!

Ikni o tradhetar se ajo tokë është tokë Arbërore nuk ju mban juve një ditë do tju përbij pikerisht ajo tokë!!!