Gjykata Administrative shfuqizoi edhe një lustrim në Maqedoni

Gjykata e lartë administrative e ka shfuqizuar lustrimin për shkrimtarin dhe ish-ambasadorin në Turqi, Trajan Petrovski.

 

Më 12 dhjetor të vitit të kaluar, është hedhur ankesa e Komisionit për verifikimin e fakteve, ndërkaq e ka pranuar ankesën e Petrovskit.

Në deklaratën e Trajan Petrovskit thuhet se u rënua avantura keqbërëse e quajtur lustrimi, që i ka sjell dëm të madh vendit. Ai deklaron se do të përmbahet nga komentet për t’u shprehur në raste tjera në studime dhe vepra letrare./Telegrafi/