Hasani: Njëra prej katër pacientëve, një grua shtatzanë

Doktori Ilir Hasani, drejtor i Urgjencës, ka konfiruar se janë pranuar 5 persona, prej të cilëve 4 në gjendje të rëndë, transmeton koha.mk

“Për momentin gjendja e pacientëve është nën kontrollë. Një prej katër pacientëve është e gjinisë femrore dhe është shtatzënë”, është shprehur Hasani.

Një shtatzënë e lënduar rëndë, një më lehtë i lënduar, ndërsa ndaj tre të tjerëve do fillojnë tani ndërhyrjen kirurgjikale, tha drejtori i Urgjencës Kirurgjikale në Shkup, Ilir Hasani.

SHPËRNDAJE